Trimite un gand bun unui copil bolnav de cancer

8 luni de zile din 12. Atat petrece, in medie, un copil bolnav de cancer pe o sectie de oncopediatrie. Pe langa multe altele, cancerul poate insemna si izolare sociala, ruperea copilului de universul lui, familiar, si lupta. O lupta lunga, apasatoare, grea, istovitoare si costisitoare.

Pentru ca ne place sa ii vedem pe copii zambind si bucurandu-se, ne-am gandit sa pornim o campanie in care sa va rugam sa le trimiteti un gand bun, o scrisorica, un biletel, o vedere din vacanta sau o felicitare de zilele lor de nastere. Pentru ca acesti copii sa stie ca nu sunt singuri, chiar daca nu putem toti fizic sa fim alaturi de ei.

In acest scop, vrem sa instalam 30 de cutii postale pe sectia de oncopediatrie a Institutului Oncologic Bucuresti in care sa punem, cu ajutorul vostru, 30 de scrisori sau vederi sau felicitari.

Daca ti se pare o idee buna si vrei sa trimiti un gand bun unui copil bolnav de cancer, scrie-ne pe alexandra.raureanu@spitalecurate.ro si o sa iti spunem exact cum ne organizam :)

 

 

FullSizeRender-3