Implica-te

banner-implcate

A fi voluntar înseamnă a dedica o parte din tine unui scop nobil; înseamnă să schimbi destine, să iei atitudine și să fii parte a unui lucru măreț, realizat din pasiune. vino alături de noi să reabilităm spitalele din România, secție cu secție.

Conform legii romane Voluntariatul este activitatea de interes public desfasurata din proprie iniţiativa de orice persoana fizica, in folosul altora, fara a primi o contraprestaţie materiala.

Activitatea de voluntariat este reglementata in România prin Legea 195/2001. Voluntariatul in cadrul Asociatiei Spitale Curate este o activitate:

  • motivata de consimţamântul liber al persoanei care voluntariaza si nu de dorinţa unui câstig financiar sau material sau de presiuni externe de natura sociala, economica sau politica;
  • desfasurata in beneficiul categoriilor si comunitaţilor vulnerabile si in concordanţa cu principiile Asociatiei Spitale Curate;
  • organizata de reprezentanţi recunoscuţi ai Asociatiei Spitale Curate

Vreau să fiu voluntar!

NUME *
PRENUME *
TELEFON *
E-MAIL *
JUDET *

LOCALITATE *

DATA NASTERII *
TIP PROFIL
 Public Accesibil doar fundatiei
ORE DISPONIBILE SAPTAMANAL
INCARCA CV *
OBSERVATII
Sunt de acord cu termenii si conditiile
bannr2lasuta
banner20lasuta

Cine ne sustinetranselectrica

ASOCIAŢIA SPITALE CURATE

Ca să ne simţim oameni

Vizita la centrele medicale nu este cel mai plăcut mod de a-ți petrece timpul. Iar dacă spitalul îți devine ”casă” pentru o perioadă de timp, se cuvine ca acesta să nu fie încă un motiv de deznădejduire. Asociația Spitale Curate s-a fondat din dorința de a îmbunătăți spațiul în care pacienții nu se simt bolnavi, în ciuda diagnosticului dureros, și de a reabilita unitățile sanitare din România.

Afla mai mult