Faci o fapta buna?

„Zi cu fapte bune” inseamna nutritie sanatoasa pentru copiii bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni si Marie Curie.

Prin acest proiect, copiii internaţi şi părinţii acestora sunt familiarizaţi cu noţiuni importante despre alimentaţia sănătoasă şi igienă atât în cadrul spitalului, cât şi în afara acestuia. Informarea se face prin intermediul unor broşuri menite să clarifice reguli de bază ale nutriţiei în timpul tratamentului împotriva cancerului. În completarea broşurilor, pacienţii vor primi o carte cu reţete special create pentru un regim prin care se pot ameliora efectele secundare dure ale chimioterapiei, oferind detalii despre modul de preparare a alimentelor, sugestii de condimentare şi sugestii de meniuri.

Kituri de nutriţie esenţiale pentru copii 

Kitul de internare conţine broşuri- cu informaţii despre alimentele permise şi interzise în timpul tratamentului şi efectele secundare ale chimioterapiei cu metodele de combatere a acestora- şi cartea cu reţete.

Kitul de externare vine în susţinerea primului kit şi cuprinde alimentele necesare pentru ca cei mici să poată urma regimul personalizat şi în perioada când stau acasă.

Daca doresti sa ii ajuti pe copii, am lansat mini colectia „Zi cu fapte bune”! Fiecare produs inseamna o masa sanatoasa pentru un copil bolnav de cancer si acces la consult de specialitate pe alimentatie. Produsele nu au pret ci sunt pe baza de donatie- noi recomandam 50 de ron pentru tricou, 10 ron pentru o brosa, 5 lei pt breloc, 50 Ron pentru o sacosa.

Pentru detalii si comenzi, te rugam sa ne scrii pe adresa alexandra.raureanu@spitalecurate.ro.