Gala Păpuşilor

Un grup de cunoscuţi artişti, creatori de modă, designeri şi jurnalişti, împreună cu Asociaţia „Spitale Curate”, au demarat un proiect artistic cu caracter umanitar, fără precedent în România. La „Gala Păpuşilor”, pe 2 aprilie, la ora 19:00, la Palatul Noblesse, se vor strânge fonduri pentru susţinerea lucrărilor de modernizare a Secţiei de Hematologie de la Spitalul Universitar Bucureşti.

DSC_1347

Spectacolul „Gala Păpuşilor” va cuprinde, printre alte momente artistice, o inedită prezentare de modă, cu păpuşi umane, un moment special, fără precedent în România, menit să sublinieze faptul că cei aflaţi în suferinţă au nevoie de ajutorul nostru.

DSC_1357

Cu ocazia „Galei Păpuşilor”, artiştii plastici Mona Maria Damian (pictor), Anca Tomoroga (fotograf), Eli Roman (designer de obiect) Cristi Martin (pictura pe textile), Cora Giodic-Postelnicu (design de obiect), Irina Toma (designer Duran Art) Bogdan Duran (design de mobilier) Cosmin Gogu (design obiect si fotografie) si George Grosescu (fotografie si design de bijuterie) isi vor prezenta creaţiile pe care le vor oferi în sprijinul cauzei umanitare.

DSC_1350

„Împreună cu sponsorii, partenerii media şi susţinerea personalităţilor din lumea artistică, economică şi politică, vrem să organizăm un eveniment artistic de ţinută, un experiment socio-artistic pe care dorim să îl permanentizăm drept o gală mondenă în care bunul-gust, arta şi scopul umanitar se unesc într-un demers cu adevărat special, pe măsura cauzei nobile care ne animă”, a declarat designerul Irina Toma, iniţiatorul Galei Păpuşilor.

DSC_1352

Pentru amatorii de artă, „Gala Păpuşilor” va fi un prilej să achiziţioneze o serie de lucrări valoroase, realizate de unii dintre cei mai apreciaţi artişti plastici contemporani.

DSC_1336

Găzduit de saloanele somptuoase ale Palatului Noblesse, evenimentul va fi un spectacol artistic multimedia transmis de Realitatea TV si prezentat de designerul Irina Toma si de realizatoarea TV Eli Roman.

DSC_1385

„În momentul de faţă, în conturile asociaţiei există 50% din suma necesara proiectului, lucrarile fiind deja demarate de la inceputul anului. Ne propunem ca în 2015 să continuăm strangerea de fonduri pentru a ajunge la suma totală de 200.000 de euro necesară pentru reabilitarea întregii secţii. Ulterior, vrem să continuăm cu dotarea secţiei de hematologie pentru a crea primul centru de excelenţă în tratarea bolilor de sânge”, a declarat Alexandra Raureanu, presedintele asociatiei.

DSC_1369

Accesul la „Gala Păpuşilor” se va face pe baza invitaţiei – bilet de intrare (250 lei), fondurile strânse urmând să fie alocate campaniei de susţinere a proiectului umanitar.

DSC_1333

DSC_1334

DSC_1389