50 lei
100 lei
200 lei
500 lei
4500 lei
alta suma

Despre proiect

 

Pentru copiii bolnavi de cancer, modul în care se alimentează este deosebit de important deoarece, din cauza tratamentelor dure aplicate patologiilor, este vital ca organismul să beneficieze constant de nutrienți. A mânca în mod corect în timpul și după tratament înseamnă a ajuta copilul bolnav de cancer să fie mai puternic și să suporte mai ușor atât curele de citostatice, cât și efectele secundare ale acestora. Pentru că știm cât este de importantă o alimentație corespunzătoare, suntem în proces de elaborare a unor broșuri informative pentru copiii de la Institutul Clinic Fundeni și Marie Curie, care să cuprindă:
– toate detaliile despre ce pot mânca în cazul apariției efectelor secundare;
– ce alimente le fac bine și cum trebuie gătite, ce alimente ar trebui evitate;
– rețete ce respectă recomandările medicilor, pentru a avea diversitate culinară și a evita pana de idei;

Toate acestea vor fi puse într-un format vesel și atractiv pentru micuții luptători! De asemenea, la internare și la terminarea unui ciclu de chimioterapie, pacienții vor primi kit-uri în care vor avea broșurile, informații despre ce se petrece în organismul lor din punct de vedere nutrițional – puse toate sub formă de poveste, redactată de către un psiholog – pijamale personalizate și desenate, alimentele necesare pentru menținerea meniului personalizat pe perioada cât stau acasă, pentru a avea continuitate.

Afla mai mult

redirect-2-la-suta
20-la-suta

Noi am început deja să facem curat!

ASOCIAŢIA SPITALE CURATE

Ca să ne simţim oameni

Vizita la centrele medicale nu este cel mai plăcut mod de a-ți petrece timpul. Iar dacă spitalul îți devine ”casă” pentru o perioadă de timp, se cuvine ca acesta să nu fie încă un motiv de deznădejduire. Asociația Spitale Curate s-a fondat din dorința de a îmbunătăți spațiul în care pacienții nu se simt bolnavi, în ciuda diagnosticului dureros, și de a reabilita unitățile sanitare din România.

Afla mai mult

volunteer

Voluntar pentru Spitale Curate

 

A fi voluntar înseamnă a dedica o parte din tine unui scop nobil; înseamnă să schimbi destine, să iei atitudine și să fii parte a unui lucru măreț, realizat din pasiune. vino alături de noi să reabilităm spitalele din România, secție cu secție.

Afla mai mult